Djup tacksamhet…

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Om någon hade sagt till mig för 2 år-sedan att jag skulle arbeta i större del av min tid som konstnär hade jag tänkt ”ellerhuuur”!!

Men jag måste säga att nu med facit i hand har jag förberett mig hela livet inför det jag gör just nu. Tid och rum handlar nu om konst och olika teman jag längtar att få uttrycka!! Teman som handlar om människors resa genom livet…

Jag har i snart 10 år föreläst, hållit kurser och arbetat med själslig vägledning och hjälpt människor att ”hitta” hem till en inre trygghet, samtidigt som jag har nästan dagligen verkligen arbetat med min egen utveckling.

Jag känner en djup tacksamhet till livet, min familj och mina vänner och alla andra som så fint förgyller mitt liv med tacksamhet och uppskattning !! Det är helt otroligt mycket på gång i min karriär och jag kan nästan inte greppa det, samtidigt känns det som en självklarhet då jag har arbetat hårt för varje framgång som jag har.

Att bli erkänd av en fin konsttidning i USA California är ett kvitto på att jag är på min väg.

Med allt detta vill jag säga till dig som läser:

Allt är möjligt om du vågar satsa på dig själv, om du tror på dig själv och du är ärlig mot dig själv och andra. Om du har en stark känsla, en vision och ett driv så kan du gå hur långt som helst!!

Till helgen fred-sönd har jag Diplomering med Akademin master klassen! Skall bli sååå mysigt…

Nu har jag startat en ny gillasida på Facebook som heter:

WahlborgArt

Välkommen att gilla & följa den😘

Gonatt🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.