Efter 15 år andligt sökande fann jag….

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Efter 15 långa år av andligt sökande efter en ”bättre” sanning och verklighet har jag kommit fram till:

Att vara människa här i den fysiska kroppen… att hitta glädjen i mig själv i nuet.. när jag tar en kaffe…. en dusch…familj…. träffar en vän…. osv….

Att känna en genuin glädje till min dag är det andligaste jag har funnit. En gång i tiden trodde jag att andlighet var att förstå chakrat nr 200 eller få en särskild ”magisk” uppdatering på energiplan med något nytt coolt namn som är andligt modernt…. det skapas ständigt nya ”andliga” koncept att gör just detta koncept så är du klar……detta har aldrig hjälpt mig att styra upp mina jag/sidor och för att hitta en genuin glädje i min vardag. 

Så att vara en enkel härlig människa med alla delar av mig själv högt som lågt, att acceptera mig i dagens dagsform har varit det som gett mig den högsta inre glädjen i mitt liv..  Jag har funnit min sanning och mening med livet här o nu, och det är att ta hand om min fysiska kropp, mina tankar, möta upp alla olika åldrar i mina känslor och njuta av vad dagen erbjuder… jag älskar mina vänner, mig själv (ja e ganska rolig) att fika, måla, prata, skratta, älska, Netflix, HBO, böcker, mm…. 

Så våga hitta det du älskar i din vardag, ta hand om alla delar av dig som gör resan som människa här på jorden…. du e cool ändå även om du e helt ”vanlig”🖤


Älskade morgon löpning till stan….


Såååå tacksam för alla vänner som finns i mitt liv!!! Ni ”glittrar” mig 🖤

 Ikväll är det föreläsning på coachutbildningen jag håller i🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.