Soulmate eller Twinflame?

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Igårkväll föreläste jag om relationer, ett stort ämne i våra liv då vi ständigt är i en form av relation till omvärlden och oss själva…

En Soulmate i mina ögon är – vi kan inte leva med den personen men inte heller vara utan den. Vi älskar och hatar samtidigt….Här möter vi vår motpol och dessa människor väcker upp mest känslor än andra i oss, en Soulmate kommer in i våra liv när vi behöver möta vissa saker, jobba på vissa mönster och en Soulmate är de som får oss att utvecklas mest av alla…. men svårt att få det att hålla i länden då relationen är gjord för att få varandra att växa genom svårigheter.

När du är redo att leva ditt liv utan bråk och annat, när du vill sluta förhandla om din lycka och vill börja leva, först då kan din tvilling själ få lov att hitta dig…

Twinflame – när du har förstått ditt självvärde och väljer in ovillkorlig kärlek i ditt liv, när den djupaste relationen du har är med dig själv, och du kan ge ut din kärlek utan att läcka din energi, när du älskar för att du älskar att älska….. ni växer i hop men också på egen hand.


Morgon löprunda och ett frukostmöte med Helen för andlig kost, träning och livsstilsbyte!1 kommentar till ”Soulmate eller Twinflame?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.