Att välja & gå till handling

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Vi står inför olika val varje dag… men ibland är det större val på tapeten och då kan det lätt bli lite vilset…. framförallt när det handlar om stora val som påverkar vår livssituation och medför grundliga förändringar.

Jag har länge nu ”vacklat” i mitt inre om hur min väg fram skall vandras, vilken Stig skall jag ta? Eller vilken ny huvudväg? Skall jag köra på ett tag till eller våga ”hoppa” mot nya utmaningar….

Ja, det är frågor som vi alla tampas med i våra liv på olika arenor. Mitt råd till er skulle vara att våga ”hoppa” till nya utmaningar! Det innebär att jag får själv följa mina egna råd🖤 En snar framtid visar…

Ikväll är det be your essence och temat är human desig.

Hade bästa mötet idag med Jossan🖤

Mitt företag är med i Året runt som kommer ut i morgon💖Som Josefin sa idag:

”Nu tar jag min kvast o flyger hem” 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.