All in eller all out…

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Ett mycket intressant ämne att fundera över är:

Är du en person som går all in för det du gör? Där du slänger dig in helhjärtat med allt du har och kör 110% no matter What!!?

Eller all out? Du försöker inte ens att delta…du tittar på medans livet går och känner en oro över at hoppa in i ditt liv och börja ”leka”.

Eller är du en såndär gråzonare? En sån som står med ett ben på båda vägarna i en rädsla att missa något eller rädslan att välja fel, eller rädslan för att göra ett avgörande val?

Oavsett vad du känner igen dig i är det viktigt att du vågar att leva i dina val här och nu… du kan alltid välja om när du inte trivs. Det är för mig viktigt att göra det jag gör fullt ut än att inte göra det alls eller halvhjärtat. Om du inte är van att köra all in 110% så vill jag utmana dig att prova… våga testa att följa ditt hjärtas impuls och se vart det leder dig, ofta finner vi oss på platser och händelser vi aldrig skulle kunna planera… det blir sååååå härligt och levande när vi vågar köra all in utan löften om hur utkomsten blir. 

Det ända löftet man kan få av all in metoden är: du är levande i stunden och känner livet i dig på cellnivå🖤 För mig är hela poängen och meningen med livet VÄGEN vi väljer i nutid, vägen till målet. (Jag är själv en som går all in).

Igår var det Halloween seans på jobbet där Akademielever fick träna på sitt Mediumskap.. självklart hoppade jag själv in och delade ut budskap ja med🖤 En mycket mysig kväll🖤


Nu frukost kaffe o ledig tid i kreativitet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.