Det är dags nu…

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Det är hög tid nu för oss människor att få börja må bra…. Du är värd en helt vanlig vardag som sjunger dina inre sånger och ger dig den där ”känslan” av att du älskar att älska, du njuter av stunden och ditt egna sällskap…. Om du läser detta kanske det är så att du äntligen är på väg till en bättre ”plats” i ditt vardagsliv, du har tagit flera steg och gjort flera val för att bryta med ovanor och en vardag som inte längre sjunger dina inre älsklingssånger. 

När vi har tagit de stegen är det som att vi går på en bro, vi har lämnat en bekant plattform bakom oss och är på väg in i vår framtid med spänning och förväntan i magen… när vi tittar fram känns det ljust, men vi kan inte alltid se det som ligger på andra sidan bron och väntar. Detta har jag personligen upplevt flera gånger i mitt liv, men det är först nu på senare tid jag har insett hur denna ”bro” mellan dessa världar är super viktig! Innan har jag skyndar mig på bron till det där ljusa på andra sidan, jag vill vara där borta och känna det nya som skall in i mitt liv…

Tills jag verkligen insåg…. Nyckeln är att följa den goaste känslan du har tillgång till i nuet i din dagsform på vägen till det nya, att börja redan nu att känna livet i dig!! Att vägen till andra sidan är hela grejen! Tillåt bron alltså din övergång från gammalt till nytt att få vara den bästa stunden, jag vet inte vad framtiden bringar där borta, men fasen vad jag mår gott precis här mellan världarna i ”pausen”…..

Tänk att din framtid blir bara bättre o bättre för att du väljer dig själv i nuet att få höra din inre sång…. Detta är det jag gör nu i mitt liv, jag lyssnar om mitt inre sjunger och följer med mitt hjärta ut i världen 🖤 1 kommentar till ”Det är dags nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.