Starka känslor..

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Min son (Ivan 11 år) kom hem från skolan i veckan och kom in till mig i köket med händerna knutna och i ett djupt andetag sa han:

Mamma.. jag har liksom ett stort hål inom mig med känslor som jag känner så starkt och jag vet inte vad jag skall göra med dem….

jag:

välkommen till det kreativa släktet hos människan Ivan… det hålet kommer du alltid att ha inom dig, det viktigaste är vad du gör med hålet… bli vän med hålet, tex så kan du fylla det med kreativitet, uttryck dig till världen med det som ditt hjärta längtar att få ut….använd hålet till kreativa uttryck, då blir det en styrka och talang istället…bli vän med känslorna..

Ivan tittade på mig och log förstående❤️

Vi som har detta ”känslohål” behöver tänka på att få utlopp för hålet, annars kan det bli att vi vill lägga locket på och fyller det med socker, substanser, cigarretter, alkohol, dåliga val i relationer mm.

Idag känner jag mitt egna hål enormt mycket… jag känner mig trött ända in i själen….det enda jag kan göra i detta läge är att möta upp känslorna i tysthet (meditation) och bara följa med utan att agera… så mycket insikter….Jag vet att vi är många därute som kämpar på olika sätt❤️

Var på bio ikväll och såg en helt fantastisk film som också handlade om ”hål”, detta väckte sååå mycket känslor! Vilken vacker film!!!!!

https://youtu.be/bo_efYhYU2A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.