Sommarens sista dag….

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized


I dag är det sommarens sista dag och slutet på en symbolisk period av vår inre ungdomlighet, värme, semester, lek och dans. Imorgon börjar hösten och hösten är symbol för bl.a att få kamma hem frukterna efter allt skördande under året. Det är nu under höstens 3 månader vi får ta del av det hårda arbetet vi utfört, utdelningen är nära och kanske tänker du som jag,,,,, vad är det jag skall få? Strunt samma, den mängden kraftansträngning du har lagt ut kommer vackert hitta vägen hem till dig under hösten, så stå med öppna armar och ta emot din ”frukt”………Om du tycker att du har väntat lite för länge på frukten, då är det dags att höja ditt känslomässiga fokus. Lika energi drar till sig samma ”nivå”, du får det du känner……För att ta ta emot de skatter som vi längtar efter, behöver vi höja vår grundenergi. Detta gör vi genom att ha ett känslomässigt fokus på det som vi vill känna i vår vardag. Ge plats och utrymme för att känna glädje varje dag. (Ibland måste vi först rensa ut/läka ut inifrån för att ta emot frukterna som är på väg…. detta kräver tålamod och en längre process av inre arbete)
När jag personligen ”råkar ut” för människor som är ”energi tagare” så säger mitt inre lilla offer ”hur fasiken har jag lyckats dra till mig det här?” Jo, det gör jag när jag har en inre obalans i att jag ger ut för mycket till min omgivning utan att ”ladda” mina batterier…. då kommer de! Energitagarna knackar på dörren en efter en. 
Då finns det bara en sak du kan göra…. HÖJ DIN GRUND VIBRATION! Genom att fokusera på att dina behov kommer först, var kan du ladda dina batterier, vad ger dig energi påfyllning just nu? Tanka dig själv och då höjer du din energi och energitagarna måste gå någon annanstans för att få ”mat”.


Min sista sommardag blir till att måla, fika och träning ikväll som jag kommer att avsluta med ett glas Cava och skåla för sommaren 2017❤️Tack till denna sommar! Fyllt 40! Skrivit min andra bok! Tränat som attan och nått stora delmål! Bra kost! Och härliga fikastunder! Och min kära make har fått jobb på ett bra företag❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.