Det förflutna…

Kategorier Personlig utveckling, Uncategorized

Oj vilka minnen och inkapslade känslor jag kom i kontakt med ikväll… varit på föräldrarmöte inför min dotters gymnasieval mm… Blev oförberett tillbaka slungad i minnen jag inte visste fanns kvar så starkt i mig! Insåg att skolan idag har mer resurser för ungdomar än när jag var 15-16 år, vilket gör mig väldigt glad. 

Minnet av att jag aldrig lät mig drömma på det jag ville bli när jag blir stor, jag visste att det skulle aldrig gå… jag valde det ända jag kom in på, vilket var omvårdnadsprogrammet, och det var inte alls det jag egentligen önskade. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor satt jag och tänkte ikväll 40 år gammal… Tills det slog mig…… jag ville ju bli psykolog, psykiatriker och en profilerare inom polisen och brott…. men jag slutade drömma i tonåren på detta eftersom det krävdes mer av mig än vad jag kunde ge (Adhd). Det kändes som att jag var en blåval som skall på bergs vandring. Men dessa drömmar har speglat mitt liv ändå i mina passioner för brottsutredning och människans beteenden.

Om du fick en ny chans att vara 16 år med din nuvarande kunskap, vad skulle du välja då?

Vi får se vad som sker i min framtid….det ligger förändringar i min luft🖤


Här är jag sårbar ….. 

Kära läsare, dröm stort och våga följa de🖤

PS, nytt läppstift – black orchid 💋

4 kommentarer till ”Det förflutna…

  1. Med min nya kunskap skulle mitt 16 åriga jag valt att bli drama-pedagog och eller terapeut … drömde om att bli psykolog eller präst 😀

  2. Who looks outside, dreams!
    Who looks inside, awakens! 🌹🌹🌹🌹🌹
    Älskling du är redan allt du vill! Jag älskar dig mest av allt och saknar dig oändligt ❤️❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.