Att ladda batterierna..

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Idag träffade jag min vän Maarit och vi åt en lång god frukost och pratade om livets stora ämne att ta sig tid i vardagen för att leva! Att ta sig tid oavsett omständigheter att göra det vi älskar… Det är ju i vardagen som livet faktiskt händer…..

Jag är ju faktiskt ganska bra på att göra just detta (okej, inte alltid) men försöker applicera det vidare till mina nära & kära.

– Vad ger dig energi i dagsläget?

– Har du en längtan? Hur kan du ge dig detta i nuläget?

– Vad kan du planera in som ger dig energi innan Fredag? Skjut inte upp ditt roliga liv till en stund på helgen, lev det du kan avvara varje dag.

PS, va inte för hård mot dig själv…

Jag har snart målat färdigt min nyaste 💋

Ikväll kommer nytt avsnitt på ny säsong av haverikommissionen på national geografic🖤Total lycka🎶🎶🎶😂 Jag har redan krupit ner i sängen med täcken, tekopp och snorpapper i väntan på att kl skall bli 21:00……..

pöss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.