Själen är ikapp & nytt steg..

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Har du hört det indianska uttrycket för varför man skall ta det lugnt och stressa mindre?

” Vila så att själen din kommer ikapp”

Underbart uttryck fyllt av visdom, för mig när jag skall vila så tar det minst halva semester veckan innan jag upplever att ” själen min är ikapp”….. men nu… är den det….🖤

Kaffe med extrastämma..

Mer kaffe….

Sangria😍

Många djupa samtal med Johann och jag har nu äntligen bestämt mig för mitt nästa steg i min egna personliga/själsliga utveckling….

Och det är att gå all in för Rawfood/vegan levnadssätt i matväg för att jag är så hyper känslig för socker och mat som är gjord av animaliska produkter, processad mat och alla ”vanliga efterrätter”.. Även alkohol då det är och blir socker i kroppen och väcker sockerbegäret till 110% i mig. Så inget mer socker!!! Jo Rawfood efterrätter med måtta!

Detta steg i min personliga utveckling har jag vetat i många år att jag kommer göra, jag har provat de olika vägarna i flera månader åt gången men nu vill jag ta steget fullt ut🤪 Detta kan bli en rejäl fight i mitt ego när det kommer till att skåla i en vacker outfit och fira livet eller kvällen med CAVA!! Men jag har en lösning på det, och det är Kombucha som är populärt att skåla med framför allt i USA och varför inte ta efter den trenden. Kombucha är fermenterat te i olika smaker, gott, nyttigt och bra!!

Börjar på Söndag🖤

Wish me luck!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.