Nattbloggar & tips för kreativitet…

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized, WahlborgART

En härlig dag!! Frukost med hemmagjord cashew-yoghurt bläbärssmak och fantastisk topping…. Och kaffe🖤

En god fika på stan och planeringsmöte med bästa Sepy🖤

Hemma och målar hela eftermiddagen & kvällen…Hon tar sig…💋 men nu får jag lägga ner penslarna för inatt!!

Jag har perioder av fokus och all-in mentalitet… Just nu vill jag inte pausa för att gå på wc eller göra andra vardagliga sysslor. Jag vill bara skapa konst! Och ibland är mitt skapande som ett tomt papper utan färg, då tittar jag på kreativitet i omgivningen och undrar när jag skall hitta ”min grej” att göra…

Om du kan känna igen dig i detta, att du just nu inte ”riktigt” hittat något härligt som du vill gå all-in i, är mitt tips:

Slappna av och vila i att kreativitet kan du inte tvinga fram utan den vill ha roligt. Så om du är clueless på vad som är din grej måste du först tänka utifrån din dagsform:

1. Vad är roligt för dig just nu? Vad skulle få dina mungipor att le?

2. Skapa tid & utrymme för att ”leka” utan att den inre kritikern skall prata.

3. Våga att prova olika saker som du kan tänka dig.. börja smått… för stora projekt för tidigt är som upplagt för att du skall tappa lusten..

4. Kom-ihåg, det skall ge dig energi inte ta!

Sov gott😘

2 kommentarer till ”Nattbloggar & tips för kreativitet…

  1. Kloka ord! Man måste hitta sin egen ”grej” och göra det man tycker är roligt. Det är och ser så olika ut för oss alla, vad man verkligen tycker är kul.
    Älskar känslan när man bara vill fortsätta hela tiden med det man håller på med. Jag kan känna att jag ”borde” göra något annat om så än bara för ett tag men ibland går arbetslusten och energin bara inte att stoppa. Och känslan efteråt när man väl har fått fantastiskt mycket gjort med det som man prioriterade – verkligen härligt!
    Önskar dig en fantastisk dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.