Lite blandat…🖤

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Jag har varit lite nedsatt i förkylning & feber den sista veckan och känner idag att det går åt rätt håll.

Tänker en del på hur underbart jobbigt det är med förändringar, ena stunden längtar jag till förändring och i nästa stund när förändringen knackar på så känner jag mig som:

“va! Va hände där!”

Jag har arbetat med SjälensOas sedan 2009, och känner hur långt jag har nått på min väg. Jag står inför efterlängtade förändringar 2018 och vet fortfarande inte vart eller hur jag kommer landa innan året är slut… Det är med store tillit till mig själv & min väg in i nya tider som styr mig framåt. Sedan måste jag ju verkligen säga att en härlig semester nu till vit sandstrand mellan tårna, tittandes ut över turkost hav med en Cocco-locko drink i handen 🍹skulle sitta fint nu..

Jag har fixat mina naglar (gellack på egen nagel) hos Sanna Andrén på salong oss häromdagen, hon tog en vacker bild 🖤 (Kolla in hennes instagram för nagelinspo! sannaadrennailcaresweden.se)

Påbörjat en ny tavla “Miss Avataress” 👇🏻

Fikat med Johann i stan på lite ärenden…

Imorgon Lördag är det mässa på jobbet för de som går Akademin Master, skall bli härligt!

Många har frågat det senaste,

“vad är det du gör Diana för att alltid vara så glad?”

Pözz o gonatt😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.