Lite blandat…đŸ–€

Kategorier Kropp & sjÀl, Personlig utveckling, Uncategorized

Jag har varit lite nedsatt i förkylning & feber den sista veckan och kÀnner idag att det gÄr Ät rÀtt hÄll.

TÀnker en del pÄ hur underbart jobbigt det Àr med förÀndringar, ena stunden lÀngtar jag till förÀndring och i nÀsta stund nÀr förÀndringen knackar pÄ sÄ kÀnner jag mig som:

”va! Va hĂ€nde dĂ€r!”

Jag har arbetat med SjĂ€lensOas sedan 2009, och kĂ€nner hur lĂ„ngt jag har nĂ„tt pĂ„ min vĂ€g. Jag stĂ„r inför efterlĂ€ngtade förĂ€ndringar 2018 och vet fortfarande inte vart eller hur jag kommer landa innan Ă„ret Ă€r slut… Det Ă€r med store tillit till mig sjĂ€lv & min vĂ€g in i nya tider som styr mig framĂ„t. Sedan mĂ„ste jag ju verkligen sĂ€ga att en hĂ€rlig semester nu till vit sandstrand mellan tĂ„rna, tittandes ut över turkost hav med en Cocco-locko drink i handen đŸčskulle sitta fint nu..

Jag har fixat mina naglar (gellack pĂ„ egen nagel) hos Sanna AndrĂ©n pĂ„ salong oss hĂ€romdagen, hon tog en vacker bild đŸ–€ (Kolla in hennes instagram för nagelinspo! sannaadrennailcaresweden.se)

PĂ„börjat en ny tavla ”Miss Avataress” đŸ‘‡đŸ»

Fikat med Johann i stan pĂ„ lite Ă€renden…

Imorgon Lördag Àr det mÀssa pÄ jobbet för de som gÄr Akademin Master, skall bli hÀrligt!

MÄnga har frÄgat det senaste,

”vad Ă€r det du gör Diana för att alltid vara sĂ„ glad?”

Pözz o gonatt😘

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.