I N T U I T I O N &

Kategorier Personlig utveckling, Uncategorized

Idag har jag haft akademin klass 7 (till andlig terapeut). Ett gott gäng med många skratt!

Idag var det fokus på intuitionen och hur vi finslipar egenskaper inom oss som vi alla människor har, fast kanske inte använder medvetet, fjärrskådning och psykometri.

Fjärrskådning – att ”se” få inre bilder eller små filmsnuttar på en plats där man inte själv har varit på, att se och beskriva platserna. Detta finns hos oss alla människor och kan övas upp.

Psykometri – att läsa av en person via ett föremåls energi. Eller en plats. Detta är något många använder i medialt arbete, de läser din energi och sätter ord på det som finns i ditt energifält.

Intuition är något vi alla föds in med tror jag, men det krävs personlig utveckling för att ”få tillgång” till den.

Jag får ofta frågan:

vad är det för skillnad på det jag känner och min intuition?

Skillnaden är att det du normalt känner är oftast kopplat till dina föreställningar, alltså, du känner det du tror är sant.

Med intuition är det så att du kan få en känsla av något, men den känslan slår du bort för att den känns ologisk till hur du tänker kring situationen så du låter ditt ”huvud bestämma” istället för att lyssna på vad magkänslan säger.

När vi gjort det misstaget några varv i livet så lär vi oss till slut vad intuitionen försöker säga innan vi går emot den där inre kompassen …eller?..😂

Detta är en form av personlig utveckling, att lära sig av alla ”felsteg”.

Jag brukar säga att känsliga själar, (hsp, mm) behöver inte andlig utveckling utan snarare personlig utveckling för att hantera sin känslighet för att ta in omvärlden i en balans istället för allt på en gång.

Att lära sig paketera känslor och vara i sin egna energi.

Viktigaste i livet för mig är att ha lite roligt, få ett gott skratt från hjärtat och ta dig själv med en nypa salt, du är ju människa😂

Se dig själv i spegeln eller titta på ditt

”arbete/prestation och känn ⬇️ ⬇️

1 kommentar till ”I N T U I T I O N &

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.