Frukost med nĂ€tverket đŸ–€

Kategorier Kropp & sjÀl, Personlig utveckling, Uncategorized

En tidig start idag! Frukost pĂ„ Dorsia med mitt nya nĂ€tverk Business-Inspiration♀,ett hĂ€rligt gĂ€ng kvinnor med visioner, inspiration och engagemang till att vĂ€xa och ha roligt!!

MĂ„nga nya medlemmar blev det idag, och vĂ„rt första event gĂ„r av stapeln den 12/1 pĂ„ Salong Beauty Corner (hos Roea) med tema skönhet💋 Obs, detta event Ă€r endast för medlemmar, dock har du ytterligare en möjlighet att bli medlem innan 12/1, vi har en trĂ€ff nĂ€sta vecka med, datum kommer imonđŸ–€

Information om mitt och Roeas nya nĂ€tverkâŹ‡ïž

Sedan mötte jag en barndomsvĂ€n pĂ„ fika, SilviađŸ–€

Min familj var bjuden pĂ„ middag hos gamla vĂ€nner đŸ–€ efter maten somnade min dotter pĂ„ soffan😂😂

Efter en hĂ€rlig dag med fina möten och vacker mat morgon till kvĂ€ll, sitter jag nu tacksam med tekoppen och jobbar ihop inför morgondagens jobb ute i HovĂ„s för en Shamansk nyĂ„rs ceremoni med Lina dĂ€r jag Ă€r kvĂ€llens Medium och lördagens workshop med Josefine pĂ„ SjĂ€lensOasđŸ–€

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.