En dag med goda nyheterđŸ–€

Kategorier Personlig utveckling, Uncategorized, WahlborgART

En till bra start pĂ„ dagen fick jag till med en 75 min morgon promenad in till stan för ett frukost möteđŸ–€

Fick Mail om att jag och 48 personer till skall stĂ€lla ut pĂ„ Göteborgs konstrundan i östra Gbg i Oktober en helg! Och nĂ€r jag gick in för att se förberedelserna inför detta sĂ„g jag att min tavla var utvald till första bild för hemsidan till konstnĂ€rerna !! Vilken Ă€ra!! Jag har ett gött flow nu…. men det har jag alltid nĂ€r jag ser efter mig sjĂ€lv och ser till att ha ett jĂ€mnt energiflöde pĂ„ hur mycket energi som jag ger ut och hur mycket energi jag laddar mig med eller tar emot. NĂ€r vi vĂ€ljer vĂ„r egen hĂ€lsa & vĂ€lmĂ„ende hĂ€nder det alltid bra saker!! Om du jobbar hĂ„rt & ger ”in” lika mycket som ”ut” lönar det sig😘 Jag sa till Johann (min man) pĂ„ semestern ” nu nĂ€r jag inte Ă€ter socker och gör bra medvetna val för mig sjĂ€lv sĂ„ kommer bra saker ramla pĂ„ mig inom 10 dagar” sa jag och log med hela ansiktet, sĂ„ rĂ€tt jag hadeđŸ˜‚đŸ–€

Idag kom konst katalogen frĂ„n USA för Juni numret med temat ”pose”

Och som att inte detta rĂ€ckte med roliga nyheter sĂ„ fick jag ett besked till!! Och what can I say, bokmĂ€ssan i September (svenska mĂ€ssan) hĂ€r kommer jagđŸ–€ med mina 2 böcker & konstđŸ–€

Haft kunder pÄ jobbet, första arbetspasset pÄ 10 dagar och det var hÀrligt!

Har Ă€ven bestĂ€llt tygpĂ„sar med nya loggan för konsten & smyckena …

vilken fÀrg tycker du bÀst om?

Tacksam & trött Ă€r det dags att sĂ€ga godnatt đŸ–€

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.