Egentid & att få göra vad som faller in…

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized, WahlborgART

Mot Hising Iländ där e vackert som på Thailänd! Åkte till goaste Sissi en gammal go vän som har småbarn😱😂 Där blev det fika och bus med lill tjejerna🖤 Det är så avstressande och energigivande att ha dagar där jag får göra vad jag vill utan press och tider från omvärlden. Idag har jag laddat mina batterier med konst, inköp & mat😍

Sedan promenerade jag o Sissi till stan där jag insåg att det är fredag och jag är ledig…. en liten fredags kasse från Victoria, en tripp till Åhléns för läppstift och fix, och sist men inte minst färska räkor med tillbehör för min älskade egentid ikväll🖤

Nu är denna skönhet klar som tar egentid och ett dopp i guld mitt i city innan hon går ut och gör stan…

~Recharge~

80❌80 cm acryl with 22 carat golden leafs.

14/8-19/8 art exhibition 🎨 In Gothenburg kulturkalas at First hotel G💫

~Recharge yourself~

We need to have quality self time moments everyday to have a balanced life and all those things we want out of life.

What is your favorite thing to do, be or feel when you’re recharging yourself? What truly gives you energy just thinking about it? Love yourself enough to give you time to recharge..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.