Jag känner mig så fokuserad och målinriktad just nu, den där känslan när man fokuserar och får gjort allt som skall göras och belöningarna är större än någonsin….

Startade dagen bra…

Har äntligen kommit en bit på min blackjack tavla som är inspirerad av min far the gamling man & alla år jag själv arbetat med spel ♠️ Den skall bl.a. ställas ut med ram på vernissagen 27/4 på First Hotel G.

Det är såååå viktigt att omge sig med bra energi och bra miljö när man växer och expanderar! Om jag inte ger mig själv rätt miljö för min egna expansion kommer det bli fördröjningar.. Ungefär som att sätta frön i en bördig jord, är miljön inte gynnsam för fröt så växer det inte.

Kom-ihåg, är du inte där du vill vara? Så titta vad du omger dig med….. vad behöver din dröm/vision för att växa?

Over & out ♠️🎱

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.