1 månad med raw-vegankost & mer

Kategorier Kropp & själ, Personlig utveckling, Uncategorized

Nu har jag levt i en månad på grönsaker, hummus, oliver, bröd bakat på glutenfri havre, veganost & massa goda rawfood efterrätter mm! Jag det är en del att planera i början och jag är fullt upptagen med att förstå vad jag behöver för att ge kroppen bra bränsle.

Nej, jag är inte helt alkoholfri än, och fortfarande lite too much raw food godsaker men det kommer jag bli när de nya rutinerna sitter. Det går faktiskt riktigt bra med min nya livsstil❤️

Lunch på Open new Doors, kombucha till dricka som är ett fermenterat te och är mycket bra för vår tarmflora, immunförsvaret mm.

Så här ser det ut när vi handlar nu förtiden…

Nötter som vi blötlägger över natten för att kunna göra bl.a. raw cashew yoghurt med färska blåbär, jordgubbar & coccos på morgonen❤️

Ivan vill dock inte med på vårat tåg fullt ut och som du ser på bilden så fångade jag honom med en kärleksfull stund till sitt lördags godis😂😂

Ny tavla på g….. inte färdig än…. Vi ses väl på min vernissage som är på Kulturkalaset 14/8-19/8? Vernissagen hålls på First Hotel G i deras fantastisk utställningshall hela Kulturkalaset varje dag kl 11:00-17:00! Temat på utställningen är Självkärlek❤️

Jag läste i dagarna ett inlägg på sociala medier där ”man” förespråkar att ”leva rätt” vad det gäller livet som helhet och vad det gäller bl.a. skönhet (som förknippades med självkärlek som var aktuellt i detta inlägg), dvs inte fixa sig, frisör, spa, fillers, eller andra mer avancerade ingrepp, så har man inte ”fattat grejen”!

Jag tycker det är så tråkigt att vi fortfarande dömer ut hur vi alla väljer att leva våra liv. Vi har alla olika vägar att gå och olika sätt att handskas och lära oss om självkärlek, personlig utveckling, om relationer mm. I slutändan har vi oss själva och vi har alla vår egen väg till ”upplysning” om jag nu skall kalla det så.

Jag personligen tycker att alla människor lever så ”rätt det kan” utefter där de är på sin livsväg, vi gör så gott vi kan där vi är. Vi kan välja att förändra vår utsida med hår, träning, fillers, eller annat eller INTE utan att vara fel. I min värld är vi alla rätt oavsett om du inte tycker som jag. Du kan vara fanatiskt troende på något du anser vara din sanning och det är rätt för dig.

Nu kära medmänniskor over & out oavsett vem du är😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.