OnsdagđŸ–€

Kategorier Kropp & sjÀl, Uncategorized

IgĂ„r och idag har jag varit lite svag, lite feber och trött. Imorse Ă„kte jag in till stan för att trĂ€ffa Josefine för att prata om livet, drömmar, visioner, universum, planeter, siffror & annat sjĂ€lsligtđŸ–€ Det Ă€r det bĂ€sta febernedsĂ€ttande jag kan göra för mig sjĂ€lv, att fylla pĂ„ med egen energi Ă€r min bĂ€sta lĂ€kning nĂ€r jag Ă€r lite sjuk.

Hur hÀmtar du hem energi nÀr du Àr lite nedsatt?

❀IkvĂ€ll har jag fĂ„tt glada nyheter som jag delar med mig av innan helgen!!!

Det sĂ€gs att ha feber Ă€r undertryckt ilska, att kĂ€nna sig orĂ€ttvist behandlad mm… Det finns mentala och kĂ€nslomĂ€ssiga förklaringar pĂ„ alla tillstĂ„nd om man Ă€r nyfiken pĂ„ det, dĂ„ kan du lĂ€sa mer frĂ„n boken ”kroppens hemliga sprĂ„k” med Inna Segal. VĂ€ldigt intressant…

Nu Ă€r denna tavla nĂ€stan klar och kan upplevas pĂ„ Kulturkalaset 14/8-19/8 pĂ„ First Hotel GđŸ–€

-SelfConfidence Matrix-

PS, kom ihĂ„g att fylla pĂ„ med mer energi som ger dig livsgnista ✹

âœŒđŸ»đŸ’‹

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.