Nu startar vi jul ❤️

Kategorier Kropp & själ, Uncategorized

Jag var och handlade mat inför julen, letade efter fin julmust i glasflaska till mina barn som de skulle få ikväll och under juldagarna.. Hittar fina stora glasflaskor och med ett nöjt leende plockar jag några…. Jag kommer hem och ropar på Ivan som är en ”mat njutare”

Ivan! Kom o kolla vad jag har köpt till dig o Valentina till jul! EXTRA fin julmust😍

Ivan:

Men mamma…. det står jul öl?

Jag: 🤬7!9!6?/-! 😂🤬

Japp…. fick ju bara fixa det igen, du vet det där uttrycket som jag avskyr!!!! Gör om gör rätt😂

Åkte till jobbet för att hämta min (Rawfood) jul tårta från rawgott, och då stod en fantastisk julklapp och väntade😍

Snart är det nytt år med nya möjligheter… Jag ser med skräckblandad förtjusning fram emot 2019…. Jag har en resa till Italien inom 3 veckor i konst ärenden samt fått besked om vernissage 2 veckor i mars i Stockholm❤️ Jag berättar mer i dagarna.

Nu önskar jag er en fantastisk god jul ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.