Min mamma🖤

Kategorier Kropp & själ, Uncategorized

Det finns inte många som jag skrattar så mycket med som med min mor… Om jag har adhd med mycket humor och skrattar väldigt mycket åt mig själv, så tar min mamma priset och mer!!! 

Jag ringde min mamma idag då ja var lite rastlös o uttråkad…. ja var sugen på att fly från städ o måsten… flykt för mig o min mor betyder exempelvis affärer, Ikea, allum mm.

Jag: Mamma! Kan vi fly lite?

Mamma: ja grejar….. har massa att göra…

jag: du får handla, ja bjur….

Mamma: faan, nu gick det plötsligt upp en nivå här…..

Jag: ja bjuder på fika med…

Mamma: nu är det uppe i nivå 3…. ja ringer upp, skall känna på detta….

1 timma senare……

Pappa ringer: Diana mamma hämtar upp dig strax o hon sa att det är uppe i nivå 5 nu….

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

När vi åker i bilen så pratar min mor på, hon har  varit i Belgrad i 3 månader och har fått lite brunfärg…. så säger hon: man ser liksom snyggare ut nu när fläsket är brunt… och utan glasögon är jag riktigt snygg som en ärta! 

Min mamma pratar fort och är såååå rolig, det går inte att fånga henne på bild, hon kan inte vara still ens den sekunden 😂 alla bilder på min mor är i farten med miner…Fick handlat en kjol på hm som jag kan ha alla t-shirts till….

Grå tröja från dr.fake från twoangels…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.