Lucia med familjenđŸ–€

Kategorier Kropp & sjÀl, Uncategorized

Vilken dag!

Min syster och systerdotter har kommit hem för att fira jul, sĂ„ vi skulle ses idag och fira lite lucia. SĂ„ jag började stĂ€da lite och trampar pĂ„ nĂ„gon liten glasbit! FĂ„r inte ut den och inser att detta kan bli en lĂ„ngrandig historia…. I omgĂ„ngar idag har jag gjort flera tappra försök men ikke!!! Min familj kom och vi Lusse fikade med sedvanlig glögg med tilltugg…

tillslut ber jag min man om hjĂ€lp, och efter ett försök fĂ„r han ut den!!!!😁 Nog med mitt drama😂

Min mamma som vanligt som inte kan fastna pĂ„ bild😂😂😂

Min systerdotter Ă€r vĂ€rldens listigaste och busigaste 😂😂😂

Nu blir det till att göra en packlista inför en lĂ„nghelg till hemsedal med min makeđŸ–€

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.