Lite nytt 💋♠️

Kategorier Kropp & själ, Uncategorized

Okej, jag har fått frågan flertalet gånger om var jag hämtar en del av min mode inspiration, och jag gör det från Two angels i Göteborg! Stylisterna som arbetar där är så spot on på vad som är inne i den stilen jag älskar och de är alltid steget före med det mesta! Deras instagram lookar, hur de sätter ihop looken älskar jag! Så snyggt och alltid trendsättare!

Jag inhandlade denna snygga igår från two angels (dr fake)💋

Byxor Tiger of Sweden♠️ Mössa Two angels♦️

Tips:

Älska det du har på din kropp lika mycket som din insida, hedra ditt yttre med det som du personligen uppskattar!

Life is to short to be gray ♠️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.