Konstrundan östra Göteborg!

Kategorier Personlig utveckling, WahlborgART

På Fredag är det invigning för underbara Bella från rawgott som hyr köket hos mig på Kortedala torg! Alla är välkomna på Fredag från 16:00-21:00 massor av Rawfood efterrätter att smaka! Kortedala torg 7 andra vån.

Kolla in hennes instagram⬇️⬇️⬇️

Detta innebär ju då att jag har varit tvungen att rensa på jobbet för att det skall vara fint för gästerna på Fredag😉 Herreguuuud vad vi har slängt idag, sopsäck efter sopsäck!!! Jösses vad mycket skit rent ut sagt man bär på! Det roliga var att det mesta jag fick slänga var inte ens mitt eget skräp utan andras jag har lyckats samla på mig genom åren !! Väldigt symboliskt😂

Efter rensning och ett härligt kundmöte var det dags för möte i kviberg inför konstrundan i östra Göteborg som är 20-22/10. Jag arbetar den helgen med akademin, men några av mina tavlor kommer ni att hitta på Forum på Kortedala torg 1 mellan 11:00-17:00. Läs här om KONSTRUNDAN

Nu är ja lite sliten o trött….. imorgon är det uppstart för Bubbles & wisdom och måla står på schemat…… goooonatt😙 och ja, jag har adhd😂😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.