Dag 6 av 6! Kulturkalaset..

Kategorier Personlig utveckling, Uncategorized, WahlborgART

Igår Lördag avslutade vi med lite skål i Cristabar, (champagne baren) på First Hotel G!

Finaste Lena & Roger kom & hälsade❤️ Mammas kusin med fru.

Min man och son som hjälpte till…🤔

Idag Söndag var sista dagen och jag måste säga att det har gått bra! Halva utställningen är såld och nu skall jag förbereda mig inför nästa vernissage som har temat Själens resa, och kommer att hållas på bästa First Hotel G den 26-28 Oktober !! Och innan dess kommer denna utställningens print finnas att köpa hos mig på Bokmässan 27-30/9🖤

Direkt från vernissagen kl 17:00 till mitt andra jobb för en kvällskurs i handledning & meditation med härliga coacher🖤 Måste säga att nu är jag trött….

Har påbörjat en 5 dagars fasta med vatten och lite svart kaffe, sista måltiden var Lördags kväll och nästa måltid blir frukost på Fredag🤣 När man vattenfastar i 5 dygn kommer kroppen tillverka egna stamceller som kommer hjälpa kroppen att reparera sig själv!!

Wish me luck!!😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.