Idag fĂ„r jag Ă€ta igen😁 Underbart gott med mat!! Slut pĂ„ 3-dagars fastan för denna gĂ„ng!

Idag har jag satt pĂ„ ramar pĂ„ 5 av tavlorna till vernissagen, och handlat mat till ungarna och grejat som tusan!! Blev lite mycket ett tag dĂ€r sĂ„ jag bestĂ€mde mig för att Ă„ka in lite tidigare till stan innan nĂ€tverkstrĂ€ffen och gĂ„ förbi Two angels för att köpa mig nĂ„got snyggt đŸ–€

Jag Ă€r kĂ€r!!! Detta blev det💋

Shoppa hÀr

Afterwork pĂ„ le pain ”franskan” avenyn☀

Jag kommer att förÀndra nÀtverket business inspiration, och startar upp nytt upplÀgg i augusti, mer info om detta och vad som gÀller i sommar och frÄn augusti kommer nÀsta vecka.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.