Ett nytt steg..

Kategorier Personlig utveckling, Uncategorized

Att ta nya steg utanför min egen komfortbox är något jag faktiskt börjar vänja mig vid. Jag älskar & hatar det på samma gång. Jag älskar att växa på min väg, ta in nya delar i livet, möta nya utmaningar o människor och att våga lyckas med det som mitt hjärta vill, men jag avskyr att vara otrygg, att inte ha kontroll, att inte veta om fallskärmen väcklar ut sig när jag hoppar från klippan…. Ja, framgångsångest eller inte nu tar jag nästa kliv!

Jag hade ett väldigt bra och fint möte igår här i Madrid och den mannen sa att jag behöver tänka mycket större…..

Vilket jag känner blir både lätt och svårt….

Typ hur mycket större?😂😂😂 Ja skall göra detta!

Tänk att när man jobbat så hårt så länge och livet äntligen går in i expansion så är det jobbigt inom mig!!! Så här ser mina interna dialoger ut just nu⬇️ ⬇️ ⬇️😂😂😂😂

Men men, jag får liksom get over it & bara fortsätta jobba hårt och blicka framåt, för nu mina kära vänner är det ytterligare steg som skall tas❤️

Så mina råd till mig själv och andra som väljer aktivt att växa är:

1. Du måste sätta ditt egna värde på det du gör! Och våga satsa det du har! Titta INTE vad alla andra gör utan känn in vad du vill.

2. Kritik från omvärlden är inget att gräva ner sig i, om du kan ta till dig den och göra dig själv ännu bättre så gör det, men var sann mot dig och din egen väg. (Folk kommer alltid att tycka massor).

3. Du MÅSTE TRO på dig själv!!!!

4. Be om hjälp! Ingen människa lyckas utan hjälp från andra! Ge och ta emot ❤️

5. Ha något eller någon som inspirerar dig att fortsätta framåt mot din vision och inte bort från den. Någon som du kan prata med om dina framsteg och som älskar att se dig växa utan egen vinning.

6. Skratt, glädje och humor kan vara bra att ha med också😘

Jag avslutar med mitt absoluta favorit citat

1 kommentar till ”Ett nytt steg..

  1. Mycket goda råd. Man ska tro på sig själv och satsa på det som man brinner för. Följa egna drömmar, visioner och mål. Var och en har att förvalta sin tid på jorden och man kommer längst genom att följa den inre kompassen och inte låta andra bestämma hur man ska göra även om man naturligtvis alltid bör lyssna in goda råd från folk som engagerar sig i ens sak.
    Det är roligt att följa din resa och jag ser fram emot att höra om vad nästa steg är och vad som hände i Madrid! Varmt lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.