En frukost för själen…

Kategorier Kropp & själ, Uncategorized

Startade min dag med bodypump 07:30! Sedan iväg till Jos för att prova deras rawfood frukost..


Det var såååå gott! Rekommenderas starkt! 

Ikväll är det tjejträff och det skall bli sååååååååå roligt!!!!! Jag har haft en sommar fylld av arbete och sysslor, nu är hösten igång och det är fullt upp… För mig är det så viktigt att inte glömma att leva under tiden livet händer…. Att göra de där smågrejerna i min vardag som jag uppskattar, som denna vackra frukost, så vacker, ren och god att äta för ögon kropp & själ🖤 

Vad uppskattar du i din vardag? Vad får ditt hjärta att sjunga sådär mitt i allt? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.