Den där känslan…

Kategorier Kropp & själ, Uncategorized

Jag älskar den där känslan när man är ”ledig” (som företagare är man aldrig helt ledig) och jag har en slant i fickan och kan köpa den där snygga kaffe stunden och gå bland människor och handla nåt fräscht till mig själv🖤 Att umgås med mitt egna estetiska sinne och titta på allt vackert omkring…

Hur många förstår den där ”känslan” att ta en kaffe i pulsen…. Love it🖤 Hösten är verkligen mysig med sitt murriga väder och alla tända ljus…Oavsett vad som händer på din dag, värdesätt din tid för att fylla på dig med det du älskar, det är sååååååå viktigt💋
Inhandlat min outfit till helgens mässa på heden i Göteborg… vad det blev får du se på lördag🖤

Senare är det träning på agendan… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.