Vid livets slut..

Kategorier Uncategorized

Min pappa är i livets slutskede och jag går igenom alla glada minnen som livet med pappa gett mig…

Livet är på riktigt kort, och jag vill hedra mitt liv så gott jag kan varje dag och ta vara på alla delar, vilket innebär för mig att vara i sorgen i lugn o ro, skratta och gråta om vartannat..

Jag kommer att vila några dagar från bloggen så jag kan fokusera på familjen🖤

J ♠️

Du är vacker, du är stark, du är generös, det du har ger du….Du är den enda pappan jag haft. Att livet ditt närmar sig sitt slut, är början på nästa resa för dig och även oss… Du kom till Sverige med en dröm, att få sjunga… istället träffade du en superkvinna, min mamma och ni blev kära.

Pappa du har lärt mig så mycket genom livet, poker lärde du mig som 5 åring och att visdom finns i varje livets händelse… Som tonåring har jag hatat och älskat dig om vartannat och min vilja var starkare än din. Du har lärt mig så mycket visdom pappa, men det har varit en lång resa. Jag följer med dig in i ljuset så långt jag kan tills du ser din fortsatta väg och väljer att släppa taget om oss och detta liv som Milos (Gille).

Jag älskar dig för alltid min pappa Black Jack♠️ A gambling man with a story to tell…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.