Träning och Aw med Ivan

Kategorier Kropp & själ

Jag startade min dag med träning, jag har fått ”löparknä” vilket gör ont i knät när jag springer.. När man läser om löparknä är det män mellan 20-40 år som ofta får detta tillstånd! Så idag blev det gymmet istället! Känner träningsvärken redan😨 

Mina favoritträningskläder på gym och även att kunna ha utanför träningen är olika Catsuits!Jag älskar att blanda kläder och bryta ”regler” för när var och hur det skall användas. 

Det är vanligt att det vi vill ha på oss inte sitter som vi vill på kroppen och gör att vi gömmer oss i stora kläder. Vi väntar med livet tills vi har gått ner eller tränat till oss mm. 

Våga visa dina eventuella kurvor och acceptera hur du ser ut just nu.. Gör det bästa efter dina nuvarande förutsättningar. Vi kan alltid förbättra, men tricket är att njuta av din kropp här och nu… Därför bjuder jag på en ”ikke” perfekt baksida i en catsuit som jag vill ha när jag har gått ner! (Vilket jag aldrig gör)😂
Klicka på länken för att komma till shoppen⬇️

Funkysimplicity


Ikväll gick jag och min son Ivan ut på afterwork med bästa Helen och firade Ivans alla rätt på nationella prov i matte och svenska❤️

1 kommentar till ”Träning och Aw med Ivan

  1. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😜😜😜😜😜
    ❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.