Mingel på klinik 34

Kategorier Uncategorized

Ikväll var jag & Johanna inbjudna till mingel på klinik 34 som bl.a. Åsa Westerlund arbetar med från (Hollywood fruar). Väldigt vacker lokal och inredning🖤

De hade fina bh-ar hängandes där från IPomia som är till för oss som har opererade tjejer (bröst) de var såååå snygga, du kan också hitta detta märke på NK underkläder!

Vi frågade lite frågor och värdinnan berättade att rump-implantat är det som är vanligast just nu. Jag har aldrig tänkt tanken på sådana ingrepp, men jag dömer ingen och alla får göra som de vill. Jag har mer mentaliteten att bevara min ”ålder så länge det går” inte förändra…. men är det något jag har lärt mig genom livet så är det att ha ett öppet sinne för livet förändras ständigt vare sig vi vill eller inte, och det betyder att jag tycker en sak idag men imon😉

Ikväll är det parmiddag efter jobbet!

Pöss på er💋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.