Höst & vinter jacka…

Kategorier Uncategorized

Det ligger höst i luften… imorse vaknade jag till regnet som slog mot fönstret, det är en skön känsla när man inte måste gå upp eller har en tid att passa! Till helgen startar jag en ny klass med nummer 8 som skall gå 2 år framöver, de skall läsa till Andliga terapeuter som kommer att höja deras livskvalité oavsett vad de väljer att göra med sina kunskaper och den ökade medvetenheten. Har idag en del att förbereda och inhandla inför deras kursstart🖤

Jag har inhandlat för ca 3 veckor sedan min nya höst & vinterjacka i skinn som är mitt absoluta favorit val i jacka. Men det finns en ny sort som liksom växer på mig dag för dag….. jag tror att jag skall kombinera min vinter jacka garderob med en sådan här variant, dem är ful snygga dessa jackor, men de växer på en ju mer man tittar och känner känslan… Jag har valt ut några olika….. Vilken tycker du?

här kommer de:


Denna vrål snygga jacka från NA-KD                 Köp jackan här 


Och denna sjuuuukt läckra från Two angels!

Köp jackan här


Från bubbleroom 

Köp jackan här  


Denna är min🖤


En kaffestund 🖤

2 kommentarer till ”Höst & vinter jacka…

  1. Absolut den första med röda detaljer på ärmen. Kombat känns fräschare i mindre detaljer … men du vet bäst vilken stil du är ute efter. Jag älskar sådana där fulsnygga jack-kappor efter humör får mig att få fram min crazyshow-arketyp när hon vill leka 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.