Business Crews Vårtermin startar igen Tisdag 21/1 2020!

Välkommen till ett mindre företagsnätverk/mastermindgrupp för kvinnor och män i Göteborg! För oss som vill ha en mötesplats för att tänka utanför vår egna mentala box,  knyta nya kontakter och störst av allt inspirera & inspireras!

Du kanske är en företagare, en anställd, en person med vision, alla med intresse får vara med & inspirera samt inspireras!

Hur kan en träff se ut?

*Ni som skall deltaga i BusinessCrew mötet, tag med er en punkt som ni önskar ta upp och få mer information om, dessa punkter blir huvudtemat för att det skall vara maximalt givande för dig som medlem. Vi äter frukost eller dricker kaffe/te samtidigt som Diana går igenom era punkter och Dianas egna agenda för mötet vilket alltid kommer att handla om företag och personligt växande, vi skapar även tid för er att mingla och knyta kontakter. Vi går igenom hur vi kan synas mera i sociala medier, öka kundflöde mm.

*Nätverket/mastermind gruppen erbjuder också tjänster för dig som verkligen är redo för att ta ytterligare ett steg upp på din karriärstege, här kan du få mer hjälp med marknadsföring, personligt företags växande mm.

Följ nätverket på:
Nätverkets Facebooksida heter Businesskrew.
På instagram heter vi business_inspo_net.

*Jag har valt att ta bort medlemsavgiften och satsar istället på att ni betalar per träff 200 kr.

Så hur anmäler jag mig till en träff?
kontakta Diana på sms (0736-794200) för att deltaga och meddela vilket datum du vill komma på. 

Vårens träffar är på Espresso house på Kungsgatan 48:

Tisdag  21/1  kl 09:00 på espressohouse på kungsgatan
Fler datum kommer….

Hjärtligt välkomna
Diana Wahlborg