Business Crews Hösttermin startar igen Tisdag 20/8- 2019!

Välkommen till ett företagsnätverk/mastermindgrupp för kvinnor och män i Göteborg! För oss som vill ha en mötesplats för att tänka utanför vår egna mentala box,  knyta nya kontakter, bredda våra kontaktnät och störst av allt inspirera & inspireras!

Du kanske är en företagare, en anställd, en person med vision, alla med intresse får vara med & inspirera samt inspireras!

Hur kan en träff se ut?

*Ni som medlemmar i BusinessCrew lämnar en punkt i er medlemsgrupp som ni önskar ta upp och få mer information om, dessa punkter blir huvudtemat för att det skall vara maximalt givande för dig som medlem. Vi äter frukost samtidigt som Diana går igenom era punkter och Dianas egna agenda för mötet vilket alltid kommer att handla om företag och personligt växande, vi skapar även tid för er att mingla och knyta kontakter. Vi går igenom hur vi kan synas mera i sociala medier, öka kundflöde mm.

*Nätverket/mastermind gruppen erbjuder också tjänster för dig som verkligen är redo för att ta ytterligare ett steg upp på din karriärstege, här kan du få mer hjälp med marknadsföring, personligt företags växande mm.

Följ nätverket på:
Nätverkets Facebooksida heter Businesskrew.
På instagram heter vi business_inspo_net.

*Jag har valt att ta bort medlemsavgiften och satsar istället på att ni betalar per träff 200 kr.

Så hur blir jag medlem?
kontakta Diana på sms (0736-794200) för att deltaga första gången och meddela vilket datum du vill komma på. Om du passar in i vår grupp läggs du till i medlemsgruppen på FB (Business Crew Medlem).

Höstens träffar är på Espresso house på Kungsgatan 48:

Tisdag  20/8  kl 09:30 på espressohouse på kungsgatan
Måndag 2/9  kl 09:30
Måndag 14/10 kl 09:30
Måndag 5/11 kl 09:30
Måndag 25/11 kl 09:3

Hjärtligt välkomna
Diana Wahlborg