Business Crews vårtermin startar i Januari igen för nya medlemmar 2019!

Välkommen till ett företagsnätverk för kvinnor och män i Göteborg! För oss som vill ha en mötesplats för att knyta nya kontakter, bredda våra kontaktnät och störst av allt inspirera & inspireras!

Du kanske är en företagare, en anställd, en person med vision, alla med intresse får vara med & inspirera samt inspireras!

I medlemsavgiften per termin ingår: nätverkande träffar varannan vecka som frukost, och afterwork (maten ingår ej), samt en workshop per termin i temat framgång, vision fördjupning, den inre sabotören som stoppar ditt växande mm.
Alla våra träffar sker på First hotel G i Göteborg.

– Frukost på First hotel G kl 07:30!

– AfterWork på First hotel G  kl 17:30!

Läs mer om maten HÄR

Läs mer om First hotel G HÄR

Hur kan en träff se ut?

Ni som medlemmar lämnar en punkt var i er medlemsgrupp som ni önskar ta upp och få mer information om, dessa punkter blir huvudtemat för att det skall vara maximalt givande för dig som medlem. Vi äter god frukost samtidigt som Diana går igenom punkter från er på powerpoint, vi diskuterar och fördjupar oss i era punkter och växande, vi skapar även tid för er att mingla och knyta kontakter.

Du som medlem kan också få möjligheten att erbjuda kortare föreläsningar som är givande för nätverket på våra träffar, ni kan erbjuda bra tjänster till varandra i era expertisområden i fb gruppen.

*Nätverket erbjuder också tjänster för dig som verkligen är redo för att ta ytterligare ett steg upp på din karriärstege, här kan du som medlem till bra pris få mer hjälp med marknadsföring, personligt företags växande mm.

Följ nätverket på:
Nätverkets Facebooksida heter Businesskrew.
På instagram heter vi business_inspo_net.

Medlemsavgift per termin är 1125 kr inkl moms och avdragsgillt för dig med företag.
Har du missat terminstarten så kan du gå med 1 gång för att prova på helt kostnadsfritt, vill du vara med efter terminstart är det 875 kr inkl moms.

Så hur blir jag medlem?
Gå med en gång för att prova på, kontakta Diana på sms (0736-794200)för att prova, Diana återkommer med nästa träffs datum. Efter din provomgång smsar du Diana 0736-794200 och du får ett swish nummer för medlemsavgiften, när den är inkommen läggs du till i medlemsgruppen på FB (Business Crew Medlem).

Hjärtligt välkomna
Diana Wahlborg