Business Crews vårtermin startar 7 Januari igen för nya medlemmar 2019!

Välkommen till ett företagsnätverk för kvinnor och män i Göteborg! För oss som vill ha en mötesplats för att knyta nya kontakter, bredda våra kontaktnät och störst av allt inspirera & inspireras!

Du kanske är en företagare, en anställd, en person med vision, alla med intresse får vara med & inspirera samt inspireras!

I medlemsavgiften per termin ingår: nätverkande träffar med fem st frukostar och tre st workshop i temat framgång, vision fördjupning, den inre sabotören som stoppar ditt växande mm.

– Frukost på olika ställen beroende p hr många vi är, kl 10:00

– Workshops på SjälensOas 18:00!

Hur kan en träff se ut?

Ni som medlemmar lämnar en punkt i er medlemsgrupp som ni önskar ta upp och få mer information om, dessa punkter blir huvudtemat för att det skall vara maximalt givande för dig som medlem. Vi äter god frukost samtidigt som Diana går igenom punkter från er på powerpoint (om vi är många), vi diskuterar och fördjupar oss i era punkter och växande, vi skapar även tid för er att mingla och knyta kontakter. Vi går igenom hur vi kan synas mera i sociala medier, öka kundflöde mm.

Du som medlem kan också få möjligheten att erbjuda kortare föreläsningar som är givande för nätverket på våra träffar, ni kan erbjuda bra tjänster till varandra i era expertisområden i fb gruppen.

*Nätverket erbjuder också tjänster för dig som verkligen är redo för att ta ytterligare ett steg upp på din karriärstege, här kan du som medlem till bra pris få mer hjälp med marknadsföring, personligt företags växande mm.

Följ nätverket på:
Nätverkets Facebooksida heter Businesskrew.
På instagram heter vi business_inspo_net.

Medlemsavgift per termin är 1600 kr inkl moms och avdragsgillt för dig med företag.
Har du missat termin starten så kan du gå med 1 gång för att prova på helt kostnadsfritt.

Så hur blir jag medlem?
Gå med en gång för att prova på, kontakta Diana på sms (0736-794200)för att prova, Diana återkommer med nästa träffs datum. Efter din provomgång smsar du Diana 0736-794200 och du får ett swish nummer för medlemsavgiften, när den är inkommen läggs du till i medlemsgruppen på FB (Business Crew Medlem).

Vårens träffar är:

Måndag 7 Jan kl 10:00
Måndag 28/1 kl 10:00
Torsdag 7 Feb kl 18:00 – workshop i temat: hur gör man en reklam video för sociala medier? Plats SjälensOas.
Måndag 18/2 kl 10:00
Torsdag 28/3 kl 18:00 – Workshop på SjälensOas.
Måndag 8/4 kl 10:00
Måndag 29/4 kl 10:00
Torsdag 16/5 Workshop avslutning för terminen på SjälensOas.

För mer info bli medlem eller kontakta Diana.

Hjärtligt välkomna
Diana Wahlborg